echocentrum rivierenland

Echocentrum Rivierenland is in 2006 gestart op initiatief van verloskundigen uit de regio. De echoscopisten zijn tevens allemaal verloskundige. Ze weten alles van echoscopie, maar ook van zwangerschap en geboorte. Hierdoor kunnen wij complete zorg onder één dak aanbieden. Als u een van onze verloskundigenpraktijken bezoekt, kunt u dus op die locatie en bij uw eigen verloskundige terecht voor de echo's. Huisartsen of andere verloskundigen kunnen u naar ons doorverwijzen voor een medische echo. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met ons op te nemen voor het maken van een pretecho. U bent van harte welkom!

kwaliteit

De apparatuur en de echoscopisten voldoen aan de kwaliteitscriteria zoals deze gesteld zijn door de beroepsvereniging en de overheid. Het centrum heeft een contract met de Stichting Prenatale Screening te Utrecht en Rotterdam, welke de vergunning- en toezichthouder zijn voor de uitvoering van het Structureel Echoscopisch Onderzoek. Onze echoscopisten hebben allemaal de juiste opleidingen en bevoegdheden en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV en de BEN. Wij bieden u graag deskundigheid in een prettige sfeer.

veilig

Echoscopie is een veilige onderzoeksmethode. Er worden geluidsgolven uitgezonden en door de inwendige structuren in de buik weerkaatst. Deze geluidsgolven zijn niet te horen met het menselijk gehoor. Het teruggekaatste geluid wordt omgezet naar beeld. Hierdoor kunt u uw kindje op de monitor bekijken. Dankzij onze moderne apparatuur kunnen wij u een 2D, 3D en 4D echo aanbieden.

Locaties

Echocentrum Rivierenland is gevestigd binnen acht verloskundigenpraktijken in de Alblasserwaard: Sliedrecht (2x), Leerdam, Gorinchem, Alblasserdam (De Bakermolen), Alblasserwaard-Oost, Dordrecht (Lucina) en Den Haag (Ella)

ons team

Joost
Verloskundige Echoscopist
Daniëlle
Verloskundige Echoscopist
Janne Marie
Verloskundige Echoscopist
Aty
Verloskundige Echoscopist
Engelina
Praktijkmanager
Imke
Verloskundige Echoscopist
Anoniem
Verloskundige Echoscopist

contact

medische echo Echocentrum Rivierenland pretecho Echocentrum Rivierenland afspraak maken Echocentrum Rivierenland
Echocentrum Rivierenland

Echocentrum Rivierenland

Overlaat 2

3362 JD Sliedrecht

t: 0184 - 490 612

e: info@echorivierenland.nl

© 2022 - Echocentrum Rivierenland | ontwerp website door Mediartist Productions | CMS door Tim365
Privacyverklaring